Over ons

De Gerse BBQ

De poederblusaanhanger is uit 1977. In de kleur groen is hij jarenlang in dienst geweest op vliegbasis Deelen. Doormiddel van een hanomag of een necaf werd hij voortgetrokken. In 1980 is hij rood gespoten en geschonken aan brandweer Vollenhove. Hier heeft hij nog tot 2016 in dienst gestaan. Augustus 2017 heb ik de aanhanger over genomen waarna ik met behulp van collega’s de aanhanger heb weten om te bouwen tot een echte “GERSE BBQ”! Door de stookruimte onderaan de BBQ kan hij ook gebruikt worden als smoker. Hierdoor is deze unieke bbq zeer geschikt voor verschillende manieren van een GERS stukkie vlees of vis te bereiden. Het rooster heeft een diameter van 60 centimetert.
Benieuwd naar de mogelijkheden om deze “GERSE BBQ”te huren? Neem contact op..!!

BBQ FOODTRUCK VAN HET JAAR!

20 januari 2020 was het award festival van de Nederlandse Horeca Prijzen. Mensen konden onder andere stemmen op hun favoriete voetbalkantine, restaurant en cafe. De Gerse BBQ was genomineerd in de categorie “BBQ foodtruck” en heeft met 380 stemmen gewonnen! Wij bedanken iedereen die op ons heeft gestemd!

GERSE BBQ 2.0

Om meer mensen te kunnen bedienen zijn wij vorig jaar begonnen met het bouwen van een 2de aanhanger. De Gerse BBQ 2.0 kan zowel direct als indirect grillen. De massief eiken planken aan de zijkant zorgen voor een mooie afwerking.