WWW.GERSEBBQ.NL
DAS FF GERS!!

GERSE TOMAHAWK STEAK

Dit is ff een gers stukkie vlees zeg. Onwijs groot lekker en stoer stukkie rund! Kwaliteit vlees ga je zeker terug proeven dus koop een goed stukkie

_ Haal de steak ruim van te voren uit je koeling zodat hij ff op kamertemperatuur is

- Zorg dat je barbequetje rond de 150 graden is

- Strooi ff wat zwarte peper en grof zeezout over je steakie

- Leg je steakie er indirect op tot een temperatuur van 50 graden,.... tijd voor een pijpie..

- Als je steakie een temperatuur heeft van 50 graden bouw je barbequetje ff om tot direct grillen. Leg je steakie ff om en om voor een lekker donker buitenkantje

_ Laat je steakie ff rusten met een aluminiumfolietje er los op

- Na 15 minuten je steakie hebben laten rusten is tijd voor een pijppie en om dat heerlijke steak,ie te proeven.....GERS!!