GERSE PASTASALADE
Gewoon ff een lekkere pastasalade voor naast dat gerse stukkie vlees. Het lekkerst is om het een dag van te voren te maken zodat de smaken er goed in kennen trekken
Voor 4 personen hebbie het volgende nodig:
- 500 gram kipfilet
- 1 potje rooie pesto
- bosui
- 1 ui
- potje zongedroogde tomaten
- 1 zak pasta penne van 500 gram
- bakkie pijnboompitten
- bouillionblokkies (rund en kip)
- rucola
- zakkie parmezaanse kaas
Kook de pasta ff gaar en voeg daarbij ff een runderbouillionblokkie toe. Na het koken spoel je ze ff af met koud water. Schep de pesto door de pasta heen zodat hij gelijk lekker ken intrekken.
Snij de kipfilet in kleine stukkies en kook deze in een kippenbouillion gaar.
Snij de bosui, ui en doe dat bij die pasta. Voeg ook nadat je de zongedroogde tomaten heb gesneden deze met wat olie hiervan bij aan de pasta
Roer de kipfilet samen met de parmezaanse kaas ook door de pasta
Rooster de pijnboompitten ff in een pannetje en laat die voor dat je ze dan aan de pasta toevoegd ff afkoelen.
Schep een half uur voordat je gaat eten de rucola er doorheen
Voeg nog ff naar smaak wat peper, zout en sambal toe
Tijd voor een pijppie en een bordje gerse pastasalade.....GERS!!!